Post Reply 
interleaving
29-05-2012, 02:07 PM (This post was last modified: 29-05-2012 02:07 PM by ash45.)
Post: #1
interleaving
Made a quick message to LBO last night on their online chat this was about 11PM asked if they could turn interleaving off they said leave it with them just looked in my email was messaged at 8AM to tell me they've done it and could i check ust done a text on both speedtest.net and the JD test app and its now a lot better. Edging on 11-12 Vs 26-30

[Image: 63603361.png] [Image: 01wWVlPA4CuWpwjTK5Fp4c]

[Image: 4173472130.png][Image: 8115047.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 04:01 PM
Post: #2
RE: interleaving
How has it affected your sync speeds

[Image: livetag_409452.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 04:02 PM
Post: #3
RE: interleaving
It's good that you can get the PING lower, but comparing your new results with the one in your signature, looks like whilst you gain on the PING, you lose 0.7Mbps on your download and 4Mbps on the upload. The download difference I'd be happy with but I'm not sure I'd want to lose 4Mbps!

ISP: Plusnet | Router: Mikrotik 2011UAS-2HnD-IN | Sync: 50Mbit/15Mbit | PCP: 600m | Exchange: Mosborough
Server: HP Microserver, Aspire V5-171
PC: MacBook Pro, ThinkPad X220
OD: Plex, Chromecast, Roku 2 XS, NowTV, YouView, PS4
Mobile: iPad, LG G3, Nexus 5


[Image: 1uq3DB4][Image: 1jo9ZvL]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 04:07 PM
Post: #4
RE: interleaving
Different ISP (ask4) but;

Well, this has made me ask about my pings being lowered (again)... I guess I got not much to lose, not like they can get a whole lot worse! Ha ha.

I basically said that I used to get 23ms and now im getting 45ms so I know it can be better and that I want them to see if there is anything they can do to try and bring it down to that if not lower...

Will let ya know what I find.

ISP: Ask4 DR Speed: 39.5Mbit /9.90Mbit Ping: 16ms to bbc.co.uk Line Length: ~400m
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 05:20 PM
Post: #5
RE: interleaving
Wink the fever has caught on. lower pings ftw Wink.

ISP: plusnet Router: Huawei EchoLife HG612 Speed: ~53Mb/13Mb PCP: ~500m Exc: Intake
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 09:43 PM (This post was last modified: 29-05-2012 09:52 PM by ash45.)
Post: #6
RE: interleaving
@Chalky this is my actual sync speed 65804/19440 kbps im starting to think the JD speedtest has been caped at 15-16 on upload because when it used to test and get near 20 id get a messages about not using it n corporate connection and only use it at home which obviously a typical home upload until recently as been 2.5meg max so it thought i was using it from a bizz fiber or something because i cant seam to get it past 15 on tests, but then again just done a seedtest.net and its still under 15 lol so i dunno there the synks the same as it was before so im clueless

[Image: 1978677957.png]

Ash

[Image: 4173472130.png][Image: 8115047.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 10:51 PM
Post: #7
RE: interleaving
9ms - Tastey

ISP: plusnet Router: Huawei EchoLife HG612 Speed: ~53Mb/13Mb PCP: ~500m Exc: Intake
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-05-2012, 10:54 PM
Post: #8
RE: interleaving
(29-05-2012 10:51 PM)LeJimster Wrote:  9ms - Tastey

yup lol back to what i had on vm now lol

Ash

[Image: 4173472130.png][Image: 8115047.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-05-2012, 12:01 AM
Post: #9
RE: interleaving
(29-05-2012 09:43 PM)ash45 Wrote:  @Chalky this is my actual sync speed 65804/19440 kbps im starting to think the JD speedtest has been caped at 15-16 on upload because when it used to test and get near 20 id get a messages about not using it n corporate connection and only use it at home which obviously a typical home upload until recently as been 2.5meg max so it thought i was using it from a bizz fiber or something because i cant seam to get it past 15 on tests, but then again just done a seedtest.net and its still under 15 lol so i dunno there the synks the same as it was before so im clueless

[Image: 1978677957.png]

Ash

Are you using the latest beta of jDast with FTP method 2?

[Image: alexatkin.png][Image: referral-ad-120x60.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-05-2012, 12:43 AM (This post was last modified: 30-05-2012 12:57 AM by ash45.)
Post: #10
RE: interleaving
it says V17.5
EDIT
just downloaded the beta with method 2 still not getting past 15 very odd

Ash

[Image: 4173472130.png][Image: 8115047.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)